تحقیق-پروژه و پایان نامه | ۲-۱۷٫مدل مفهومی پژوهش – پایان نامه های کارشناسی ارشد |
![]() |
۹٫آرورا (۲۰۰۳)در خصوص کاربرد و تاثیر تجارت الکترونیک بر صنعت بیمه نشان میدهد که عدم دقت در ارائه خدمات، فقدان روش های مؤثر برای استفاده آسان و ارزان مشتریان در کنار روش های سنتی، فقدان تبلیغات و ناتوانی مؤسسات در ایجاد انگیزه برای استفاده از بیمه الکترونیک، مقاومت کاربران در استفاده از، فن آوری های نوین، امنیت شبکه و پهنای باند، از مهمترین چالش های بیمه الکترونیکی در مسیر توسعه است (کاظمی و همکاران ،۱۳۸۷).
جدول۲- ۴ پیشینه در جهان
ردیف
سال
محقق
یافته ها
۱
۲۰۱۱
کیم و همکاران
نتیجه این تحلیل نشان داد که تفاوت هایی بین وب – سایت های زنان و مردان، در فراهم نمودن خدمات اینترنتی وجود دارد که البته این میزان بر ای وب سایت های پوشاک زنان بیشتر از مردان است که سطح کیفیت خدمات الکترونیک و رضایت الکترونیکی بالاتری را فراهم می کند.
۲
۲۰۱۰
برتتل و همکاران
در این پژوهش فرهنگ ملی، به عنوان یک عامل تاثیرگذار بر روی اثربخشی تبلیغات اینترنتی در نظر گرفته شده است. فرهنگ، اثری قوی، بر روی چگونگی درک و پردازش تبلیغات اینترنتی دارد. در این تحقیق، مشخص شد که چگونه فرهنگ، بر درک تبلیغات در جهان اینترنتی اثر میگذارد.
۳
۲۰۱۰
اولونیتیس و کارایانی
دریافتند که همه مؤلفه های بازاریابی بیمه عمر شامل:تسهیل تحقیقات، تسهیل ارتباطات، افزایش فروش، کاهش هزینه، بهبود چهره تجاری، مزیت رقابتی رابطه معناداری با خرید اینترنتی دارد.
۴
۲۰۰۷
جولین و همکارانش
آن ها اثر اینترنت را در حوضه های عملکرد بازاریابی که شامل ارتباطات بازاریابی، تحقیقات بازاریابی، افزایش حجم فروش و کاهش هزینه ها بود، سنجیدند.
۵
۲۰۰۷
فن لین
کیفیت سیستمی را به دو قسمت طراحی وب گاه و تعامل پذیری، کیفیت اطلاعاتی را به دو قسمت قابلیت اطلاعاتی و امنیت و کیفیت خدمت رسانی را به سه قسمت پاسخگو بودن، اطمینان و همدلی تقسیم کردهاست. در نهایت، رابطۀ تمام ابعاد کیفی بالا بجز همدلی با رضایت مشتری اثبات شده است.
۶
۲۰۰۵
زایونی زانگ و همکاران
علاوه بر کیفیت وب سایت سهولت خدمات الکترونیکی و ریسک درک شده به عنوان عواملی تأثیرگذار روی رضایت مشتریان در نظر گرفته شده است. همچنین رابطۀ رضایت مشتریان با تصمیم خرید آن ها به اثبات رسیده است. همچنین، ۷ فرضیه به اثبات رسیده و فقط فرضیۀ مربوط به رابطۀ تواناییهای فردی افراد در استفاده از رایانه با سهولت استفاده از خدمات الکترونیکی رد شده است.
۷
۲۰۰۵
زانگ و همکاران
علاوه بر کیفیت وب سایت سهولت خدمات الکترونیکی و ریسک درک شده به عنوان عواملی تأثیرگذار روی رضایت مشتریان در نظر گرفته شده است و رابطۀ رضایت مشتریان با تصمیم خرید آن ها به اثبات رسیده است و از ۸ فرضیه موجود، ۷ فرضیه به اثبات رسیده و فقط فرضیۀ مربوط به رابطۀ تواناییهای فردی افراد در استفاده از رایانه با سهولت استفاده از خدمات الکترونیکی رد شده است.
۸
۲۰۰۴
اهونن و سالونن
نشان دادند مشتریان حقوقی این شرکت ها به طور متوسط۲ تا ۵ بار در سال از خدمات بیمه الکترونیک بهره میبرند. صرفه جویی در زمان و هزینه از جمله دلایل محبوبیت خدمات الکترونیک است.در عین حال فقدان سطح آگاهی های عمومی مردم ،تجربیات منفی قبلی برخی کاربران ،پیچیدگی های روش ها و فرایند ها ی بیمه الکترونیک نبودن امکانات و تجهیزات تکنولوژی ،امنیت سیستم ها ،نیاز به متخصصان و کارشناسان فنی و نیاز به شرایط مطلوب بانکداری الکترونیک،از جمله چالش ها و موانع توسعه بیمه الکترونیکی در فنلاند میباشد.
۹
۲۰۰۴
جاروینن و هینو
نشان دادند که اگر چه بسیاری از مشتریان خدمات الکترونیکی و اینترنتی را در ارتباط با بانکداری پذیرفته و ومورد استفاده قرار میدهند اما آن ها اینترنت را به عنوان رسانه ای برای ارائه خدمات بیمه قبول ندارند.ضمن اینکه کاربران معتقدند که این حق آنهاست که به جای سرو کار داشتن با ماشین و اعتماد با آن خدمات بیمه مورد نظرشان را از شخص دریافت کنند.
۲-۱۷٫مدل مفهومی پژوهش
بیمه الکترونیک جایگزینى براى گردش فعالیت هاى دستى به منظور انجام کارهاى بیمه بوده و عامل مؤثرى در تسریع و سهولت فرآیندهاى بیمه اى است. بیمه الکترونیک از جمله مواردى است که تاکنون در ایران کمتر مورد استفاده قرار گرفته؛ در حالى که به علت گستردگی حجم تبادل و ثبت اطلاعات در بیمه، نیازمند استفاده بیشتر از فناورى هاى نوین در عرصه اطلاعات و اطلاع رسانى در بیمه هستیم با این تفاسیر این پژوهش به دنبال بررسی موانع توسعه و عدم پیاده سازی بیمه الکترونیک بوده که برای این منظور از مدل مفهومی ارائه شده توسط امیرخانی و متقی ثابت (۱۳۸۹) استفاده شده است . مدل مفومی پژوهش به قرار شکل ۲-۱ میباشد :
شکل۲- ۱ مدل مفهومی پژوهش
-
- – Vertical Market ↑
-
- – Electronic Data Interchange ↑
-
- – Barcode ↑
-
- – Standard of open systems Integration ↑
-
- – Turban et al ↑
-
- – Advanced Research project Agency Net (ARPANet) ↑
-
- – Transfer Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP) ↑
-
- – Web Browser ↑
-
- – Hyper Text Transfer Protocol (http) ↑
-
- – Host Page ↑
-
- – dot.com ↑
-
- – organization for Economic Co – Operation and Development (OECD) ↑
-
- – OECD, 2002 ↑
-
- – Hiratsu,2000 ↑
-
- – Sokol ↑
-
- – Chaffey,2002 ↑
-
- – Communication View ↑
-
- -Business Process View ↑
-
- – Service View ↑
-
- – Online View ↑
-
- – Hawkins & et al, 2007, 6 ↑
-
- – Productive ↑
-
- – Transparent ↑
-
- – Consumer – to – Consumer (C2C) ↑
-
- – Business – to – Consumer (B2C) ↑
-
- – Durlacher ↑
-
- – Business – to – Business (B2B) ↑
-
- – Consumer – to – Business(C2B) ↑
-
- – National Information Infrastructure (NII) ↑
-
- – Transaction Risks ↑
-
- – Connective Risks ↑
-
- – Strategic Risks ↑
-
- – Credit and Financial Security Risks ↑
-
- – Liability Risks ↑
-
- – Operating Risks ↑
-
- . Master Plan ↑
-
- Avlonitis, GJ & Karayanni ↑
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-09-29] [ 04:11:00 ب.ظ ]
|