دانلود پایان نامه های آماده – پیشینه تحقیق – پایان نامه های کارشناسی ارشد |
![]() |
امکان تبدیل ارز و دریافت وجه در قالب صراف کارت ملی
امکان تهیه بلیط خدمات شهری اتوبوس، مترو و درآینده هواپیما
امکان افتتاح حساب در خارج از ساعات اداری (این خدمت فعلاً تا ساعت ۱۷ فعال میباشد)
امکان دریافت کلیه خدمات موجود در سایت اینترنتی بانک ملی ایران اعم از خدمات مربوط به پرداخت اقساط تسهیلات ، پرداخت قبوض، انتقال وجه اینترنتی و…
در این شعبه ها انواع دستگاه های خودپرداز، خود دریافت ، کیوسک بانکی، صرافی و صدور آنی کارت هدیه در محیطی کاملاً تخصصی تعبیه شده و به مشتری این امکان را میدهد که بدون حضور پرسنل بانک کلیه خدمات مورد نیاز خود را به صورت ۲۴ ساعته به انجام رساند.
طراحی مناسب و ایجاد فضای امن از ویژگی های این شعب میباشد.
مانیتورهای آموزشی و اطلاع رسانی از قبیل، نرخ ارز ، تغییرات سهام بورس و اوراق بهادار و تیزرهای تبلیغاتی.
۲-۲-۶) پایگاه های شبانه روزی خودپرداز
بانک ملی ایران در راستای اجرایی نمودن بانکداری الکترونیک و دسترسی سریع مشتریان در ساعات متفاوت شبانه روز اقدام به راه اندازی مکان هایی نموده است که مجهز به چندین دستگاه خودپرداز و دستگاه وب کیوسک بوده و به صورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات به مشتریان میباشد . ضمناًاین پایگاه ها مرتب کنترل میشوند تا مشکلی در خودپردازها ایجاد نگردد.
۲-۲-۷) اهداف نظام بانکی
۱٫استقرار نظام پولی و اعتباری بر مبنای حق و عدل به منظور تنظیم گردش صحیح پول و اعتبار در جهت سلامت و رشد اقتصاد کشور
۲٫فعالیت در جهت تحقق اهداف و سیاست ها و برنامه های اقتصادی دولت جمهوری اسلامی با ابزارهای پولی و اعتباری
۳٫ایجاد تسهیلات لازم جهت گسترش تعاون عمومی و قرض الحسنه از طریق جذب و جلب وجوه آزاد و اندوخته ها و پس اندازها و سپرده ها و بسیج آنه در جهت تامین شرایط و امکانات کار و سرمایه گذاری به منظور اجرای بند ۲و۳اصل جهارم و سوم قانون اساسی
۴٫حفظ ارزش پول و ایجاد تعادل در موازنه پرداختها و تسهیل مبادلات بازرگانی
۵٫تسهیل در امور پرداختها و دریافتها و مبادلات سایر خدماتی که به موجب قانون به عهده بانک گذاشته می شود.
بخش سوم:
پیشینه تحقیق
۱- علی اصفهانی (۱۳۷۲) در پژوهشی با عنوان روش های ارتقای کارایی در کارکنان ستادی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، به بررسی و شناسایی روش های گوناگون- به منظور افزایش کارایی کارکنان- پرداخته است. یافته های پژوهش نشان میدهد که بین رضایت شغلی کارکنان و کارایی آنان رابطه مستقیم برقرار است.
۲- در بهمن ماه سال ۱۳۷۴جناب آقای محمد هادی عسگری پایان نامه ای با موضوع بررسی ارتباط میان آگاهی کارکنان از اهداف مؤسسه و کارائی آنان در جهاد سازندگی استان گیلان انجام داد.که شامل ۳فرضیه زیر است:
۱٫هر قدر میزان آگاهی کارکنان از اهداف سازمان بیشتر باشد کارائی آنان بیشتر است.
۲٫بین آگاهی کارکنان از اهداف سازمان و میزان تحصیلات آنان همبستگی وجود دارد.
۳٫بین آگاهی کارکنان از اهداف سازمان و میزان سنوات خدمت و تجربه آنان همبستگی وجود دارد.
فرضیه اول با ضریب ۶۴۱/۰وبا اطمینان ۹۵/۰معنی دار است و مورد تأیید قرار گرفت.
فرضیه دوم با ضریب۸۳۷/۰ و با اطمینان۹۵/۰معنی دار است و مورد تأیید قرار گرفت.
فرضیه سوم با ضریب۸۳۶/۰و با اطمینان ۹۵/۰معنی دار است و مورد تأیید قرار گرفت.
آقای ناصر رمضانی گلبوسی در شهریور ۱۳۷۵ پایان نامه ای با موضوع بررسی ارتباط میان آگاهی کارکنان از اهداف سازمان و کارائی آنان در اداره سرپرستی و شعب بانک ملی شهرستان رشت انجام داد.که شامل ۳فرضیه زیر میباشد:
۱٫با روشن بودن اهداف سازمان برای کارکنان˛کارائی آنان بالا می رود.
۲٫مشارکت کارکنان در تصمیم گیریها و تعیین اهداف مؤسسه باعث می شود.
۳٫برنامه های توجیه و آموزش برای مطلع نگهداشتن کارکنان از اهداف و رون فعالیتهای مؤسسه˛باعث افزایشتلاش و عملکرد کارکنان میگردد.
فرضیه اول با ضریب ۵۲/۰ و با اطمینان ۹۵/۰ معنی دار است و مورد تأیید قرار گرفت.
فرضیه دوم با ضریب۵۵ /۰ و با اطمینان۹۵ /۰ معنی دار است و مورد تأیید قرار گرفت .
فرضیه سوم با ضریب۵۹ /۰و با اطمینان۹۵ /۰ معنی دار است و مورد تأیید قرار گرفت .
۴٫ تجزیه چی (۱۳۷۵) در پژوهشی با عنوان بررسی مقایسه رابطه بین میزان رضایت شغلی کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی و میزان کارایی آنان، به بررسی وشناسایی رابطه ای میان میزان رضایت و علاقه مندی به شغل در کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی و میزان کارایی آنان پرداخته است. این پژوهش سعی در شناسایی رابطه ای میان رضایت شغلی و میزان کارایی کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی و بررسی تاثیر متغیرهای مستقلی، چون حقوق، اعمال و رفتار مدیران، تجربه کاری کارکنان و جز آن، بر متغیر وابسته کارایی دارد. با توجه به یافته های پژوهش بین رضایتمندی شغلی و کارایی کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی ارتباط مستقیم دیده می شود، به این صورت که متغیرهایی چون کافی بودن حقوق جهت تامین نیازهای اساسی کارکنان، رفتار و اعمال مدیران، شرایط فیزیکی محیط کار و برآورد مطلوب نیازهای اجتماعی کارکنان که در رضایت شغلی کارکنان مؤثر بوده است، بر میزان کارایی آنان نیز تأثیر میگذارد. شایان ذ
کر است که تجزیه و تحلیل داده های تحقیق نشان میدهد که بین تجربه کاری کارکنان با میزان کارایی آنان ارتباط معناداری مشاهده می شود.
۵٫ ابراهیمی (۱۳۷۹) در تحقیقی با عنوان بررسی تاثیر سبک های مدیریتی بر کارایی کارکنان دانشگاه تربیت مدرس، به بررسی و شناسایی سبک های مدیریتی و بهترین سبک در میان سبک ها، که بر کارایی تاثیر بیشتر داشته باشد، پرداخته است. این پژوهش سعی کردهاست که سبک های مدیریتی را شناسایی کند و بهترین سبک مدیریتی مؤثر بر کارایی کارکنان دانشگاه تربیت مدرس را معرفی نماید و در نهایت پیشنهادهایی جهت حفظ و نگهداری نیروی انسانی و هم چنین افزایش کارایی کارکنان عرضه کند. با توجه به یافته های پژوهش، بین سبک مدیریت و کارایی کارکنان دانشگاه تربیت مدرس ارتباط معناداری دیده می شود. به این صورت که هر چه از سبک مدیریت استبدادی – استثماری و سبک استبدادی- خیرخواهانه، به سمت سبک های مدیریت مشاوره ای و مشارکتی پیش برویم، کارایی کارکنان افزایش نشان میدهد.
۶٫ عموزاده (۱۳۷۹) در تحقیقی با عنوان تاثیر آموزش های مدیریت بر کارایی مدیران و فرماندهای ناجا، به بررسی تاثیر متغیرهای مستقل اجرای کار در حداقل زمان، آموزش های مدیریتی، رضایت بالادستان، تجربه و محیط آموزش بر متغیر وابسته کارایی مبادرت نموده است. در این تحقیق که با ابزار پرسش نامه و با روش توصیفی در جامعه نمونه آماری مدیران ارشد ستادی “ناجا” صورت پذیرفته، محقق به رابطه معناداری بین متغیرهای مستقل و متغیر وابسته دست یافته است.
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-09-29] [ 05:03:00 ب.ظ ]
|